fbpx
Menu Sluiten

APK Maak voor de volgende APK bij ons een afspraak

Zodra uw auto een bepaalde leeftijdsgrens heeft overschreden, moet hij volgens de wet APK zijn goedgekeurd. Deze periodieke keuring garandeert dat uw auto in staat is om aan het verkeer deel te nemen en dat hij aan de veiligheids- en milieunormen voldoet.

Als u de APK-keuring voor uw auto bij Eurorepar Car Service Orange Motors laat uitvoeren, kunt u erop vertrouwen dat hij door een erkende APK-keurmeester wordt gekeurd.

Als uw auto wordt afgekeurd, kunnen wij direct de benodigde reparaties uitvoeren. De herkeuring is dan gratis.

Het advies 

Er zijn een aantal eenvoudige controles die u zelf kunt uitvoeren voordat u uw auto naar een Eurorepar Car Service-garage brengt voor de APK.

… controleer de verlichting. Zowel de koplampen als de richtingaanwijzers, de zijknipperlichten en de achterlichten moeten correct werken.

… controleer de velgen en banden. Beschadigde velgen kunnen een reden zijn uw auto af te keuren. Bovendien moet het profiel van de banden minimaal 1,6 mm diep zijn. Maar het is raadzaam de banden al eerder te vervangen.

… controleer de remlichten. Als u het rempedaal intrapt, moeten de rode remlichten gaan branden. Controleer dit samen met iemand anders of parkeer uw auto met de achterzijde dicht tegen een muur of een reflecterend oppervlak.

… controleer de kentekenplaten. Reinig ze en zorg ervoor dat het kenteken goed leesbaar is.

… controleer de vloeistofniveaus. Een te laag niveau van de ruitensproeiervloeistof, de motorolie of het brandstofadditief kan een reden zijn uw auto af te keuren. Vul de niveaus bij voordat u uw auto laat keuren.

… controleer de ruitenwissers. Als de ruitenwissers strepen achterlaten op de voorruit, kan uw auto worden afgekeurd.

apk