fbpx
Menu Sluiten

Eurorepar Car Service uitgeroepen tot snelste groeiende garageformule 2019!

Het eerste exemplaar van de Editie 2019 werd tijdens het Nationaal Garageformule Event uitgereikt aan de opvallendste klimmer van dit jaar: EuroRepar Car Service van de PSA Groupe. AUMACON-directeur Clem Dickmann: “De royale verdrievoudiging van het deelnemersveld van EuroRepar Car Service geeft aansluiting bij de middenmoot. Maar we mogen van deze OEM-gestuurde formule de komende jaren nog veel meer gaan verwachten. Dat men zich daarbij richt op de gehele universele onderhoudsmarkt is opmerkelijk, maar het is PSA Groupe kennelijk menens gezien de inmiddels 3.200 vestigingen in Europa, waarvan alleen al 1.400 vestigingen in thuisland Frankrijk. Kortom, een strategische keuze met opmerkelijke groeidoelstellingen.” Voorzitter van Bovag afdeling Onafhankelijke Autobedrijven, Gerard ten Buuren, reikte het eerste exemplaar uit aan de Nederlandse formulemanager Harm Nieboer van EuroRepar Car Service. De uitreiking vond op 23 september plaats in Dauphine in Amsterdam en kwam tot stand met medewerking van BNR Nieuwsradio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *