fbpx
Menu Sluiten

Acht nieuwe Eurorepar vestigingen in Nederland

De PSA-formule voor universele autobedrijven groeit daarmee naar tachtig leden.

Eurorepar Car Service, het werkplaatslabel voor universele autobedrijven van PSA, breidt uit met acht nieuwe bedrijven. Dit meldt PSA Nederland.

Het gaat om Fencor Autoservice (Noord-Scharwoude), Pascal Knapen (Weert), Driessen (Helmond), Mulders (Culemborg), Rootselaar (Zaandam), Van Vliet (Bodegraven) en Orange Motors (Spijkenisse en Berkel en Rodenrijs). Het aantal Nederlandse Eurorepar-vestigingen bedraagt nu tachtig. PSA verwacht in de loop van 2020 de honderdste vestiging aan te sluiten. Dat zijn vaak Citroën- of Peugeot-specialisten of (voormalige) dealers. In de Formulekiezer kunnen autobedrijven een inschatting laten maken welke formule ze het beste past.

Sinds twee jaar zit de universele garageformule van PSA in de lift. De formule werd in 2011 door Citroën in Nederland geïntroduceerd. Juli 2018 waren er in Nederland nog maar twaalf Eurorepar vestigingen. Vorig jaar december waren dat er al 72.

In totaal telt Eurorepar 3.600 vestigingen in Europa. Het label biedt een eigen onderdelenlijn voor alle merken. In een interview met Automotive vertelde PSA’s vice president Independent Aftermarket, Delphine Lafon-Degrange al dat de formule en de bijbehorende logistieke tak Distrigo dit jaar flink wil groeien.

Bron: Automotive Online

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *