fbpx
Menu Sluiten

Eurorepar Car Service breidt steeds meer uit.

Eurorepar Car Service, de universele garageformule van de PSA Groupe, heeft zich in het laatste kwartaal van 2019 gevestigd in Slowakije, Kroatië, de Franse eilanden en in Panamam in navolging van Oostenrijk. Daarmee heeft het universele garagenetwerk van PSA nu meer dan vijfduizend garages aangesloten in vijftig landen, waaronder recent nog 8 nieuwe bedrijven in Nederland. 2 van deze bedrijven zijn Eurorepar Car Service Spijkenisse en Eurorepar Car Service Berkel en Rodenrijs, handelend onder de naam Eurorepar Car Service Orange Motors.

Tienduizend in 2023

Medio 2018 waren er drieduizend garages aangesloten dat is uitgegroeid naar vijfduizend. Christophe Musy, topman PSA aftermarket ziet met tevredenheid dat het netwerk wereldwijd groeit. Die ontwikkeling “is in lijn met de ambitie om in 2023 meer dan tienduizend garages te hebben aangesloten”.

Internationaal netwerk

Jean-Christophe Bertrand verwoordt de kracht van de formule als volgt: “De aansluiting bij Eurorepar Car Service is een uitgelezen kans voor universele garages om te profiteren van een internationaal netwerk, onze one-stop-shopdistributie en een compleet aanbod van multimerkenonderdelen, naast die van de technische, logistieke en marketingondersteuning van de PSA Groupe, zonder hun onafhankelijkheid op te hoeven geven.”

Bron: https://aftersalesmagazine.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *