fbpx
Menu Sluiten

Eurorepar Car Service breidt verder uit met 10 nieuwe vestigingen.

Eurorepar Car Service is de laatste maanden met 10 nieuwe vestigingen gegroeid. De volgende bedrijven hebben zich aangesloten bij de formule:

Hoefnagels – Asten, Mulder Steendam – Delfzijl, Dirks – Bergeijk, Citonda – Delfgauw, Janssen van Kouwen – Hilversum en Mijdrecht, Autowinkel – Woerden, Herman Lubbers – Huizen, Ruesink – Ruurlo, Vullings – Oirschot

Het aantal vestigingen bedraagt op dit moment 91 waarvan 2 vestigingen van Eurorepar Car Service Orange Motors zijn in Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse. Door de Covid-19 crisis is het verwachte aantal van honderd deze zomer nog niet gehaald, maar dit zullen we zeker in het najaar bereiken, volgens Harm Nieboer.

Europese formule

Op dit moment zijn er ruim 3600 vestigingen in Europa. Uniek binnen de formule is het eigen EuroRepar onderdelengamma. Een complete onderdelenlijn voor alle merken, met de beste verhouding tussen kwaliteit, prijs en prestaties. Met tevens een garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *