fbpx
Menu Sluiten

100STE VESTIGING!

100ste vestiging voor Eurorepar Car Service in Nederland geopend.

Het totaal aantal komt daarmee op 100 in Nederland!

Groei met nog eens 30 vestigingen in 2021
De belangstelling voor de Eurorepar Car Service-formule is onverminderd. De groei van het aantal vestigingen gaat dan ook onverminderd door volgens Harm Nieboer van Eurorepar. “De ambitie voor volgend jaar is om verder te groeien met zo’n 30 vestigingen, maar het is niet een doel op zich. Belangrijker is het om bedrijven te vinden die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en daarnaast bereid zijn om te investeren in de toekomst.”

Europese formule
Op dit moment zijn er ruim 3.600 Eurorepar vestigingen in Europa. Uniek binnen de formule is het eigen EuroRepar onderdelengamma. Het betreft een complete onderdelenlijn voor alle merken, met de beste verhouding tussen kwaliteit, prijs en prestaties. Met tevens een garantie van 24 maanden op onderdelen en arbeid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *