fbpx
Menu Sluiten

Kies voor circular economy en draag bij aan het planten van een boom.

Wij vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de bescherming van het milieu en de hoeveelheid afvalstoffen te beperken. Daarom krijgt u nu de mogelijkheid geboden om een boom te planten als u uw auto laat onderhouden of repareren met Circular Economy ruilonderdelen. De boom wordt door ons gefinancierd via de partner MyTree.com en draagt bij aan het herstel van het Mangrove-ecosysteem in Senegal. 

CIRCULAR ECONOMY
Circular Economy onderdelen zijn gebruikte onderdelen die volgens een strikt proces worden gereviseerd. Bij Circular Economy onderdelen wordt tot wel 50% energie en tot 80% aan grondstoffen bespaard. Deze gerecyclede onderdelen vormen een voordelig én duurzaam alternatief voor nieuwe onderdelen bij onderhoud of reparatie.

MISSIE
Onze missie is onze klanten een duurzame en betaalbare oplossing te bieden voor de gehele levensduur van hun voertuig. Circular Economy onderdelen zijn namelijk tot wel 40% goedkoper dan originele onderdelen, bieden ook 1 jaar garantie én ze helpen het milieu te beschermen.

HOE KUNT U DEELNEMEN?
1.    Maak een afspraak bij Eurorepar Car Service Orange Motors vestiging voor onderhoud of reparatie;
2.    Als bij de inspectie van uw voertuig blijkt dat een Circular Economy onderdeel geschikt is, dan wordt u deze optie aangeboden;
3.    Nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd, krijgt u bij het betalen van uw factuur de mogelijkheid aangeboden om een boom te laten planten, welke door ons wordt gefinancierd;
4.    Als u interesse heeft, scant u de beschikbare QR-code met uw smartphone. Deze QR-code staat vermeld op de flyer, welke u van ons krijgt aangeboden;
5.    U landt vervolgens op een online formulier waar u uw naam, emailadres en onze RRDI-code invult; 
6.    Vervolgens geeft u uw akkoord voor het planten van uw boom en ontvangt hier (later) een certificaat voor.

ONZE WERKPLAATSEN ZIJN OPEN
Wij staan voor u klaar om u meer informatie te geven over onze Circular Economy onderdelen en deze actie. Ook hebben wij alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD. 

MAAK EEN AFSPRAAK

MEER INFO OP MYTREE.COM

Deze actie loopt tot en met 31 maart 2021.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *