fbpx
Menu Sluiten

Eurorepar Car Service

HET NIEUWE MULTIMERKEN NETWERK VOOR AL UW ONDERHOUD EN REPARATIE IN NEDERLAND.

Eurorepar Car Service is in 2003 opgericht, en heeft inmiddels meer dan 3.400 vestigingen in Europa en wereldwijd 4.400 vestigingen. In Nederland begint het multimerk netwerk nu ook hard te groeien. Garages, zoals onze vestiging in Spijkenisse, van het Eurorepar Car Service netwerk hebben de voordelen van een internationaal merk, en blijven toch een lokale onderneming. Zo hebben alle garages binnen het netwerk toegang tot het uitgebreide assortiment aan onderdelen, en beschikken de technici over internationale kennis op gebied van alle merken en modellen auto’s. Daarnaast zijn alle vestigingen van Eurorepar Car Service in handen van lokale ondernemers die de omgeving kennen en betrokken zijn bij uw samenleving. Zo is het een vertrouwde garages voor iedereen.

Onze diensten:

  • Is uw auto toe aan een APK? Bij Eurorepar Car Service Orange Motors gebeurt dat door een APK-keurmeester. Wanneer uw auto wordt afgekeurd, kunnen wij direct alle nodige werkzaamheden uitvoeren, en zullen wij uw auto gratis herkeuren.
  • Heeft u reparatie nodig? Voor Eurorepar-onderdelen geldt er twee jaar garantie op de onderdelen en montage.
  • Heeft u onderhoud nodig? Eurorepar Car Service Orange Motors dekt alle domeinen: olie verversen, banden, remmen, ophanging, uitlaat, distributieriem, alles volgens de richtlijnen van de fabrikant.

Alle merken en modellen:

Er zijn Eurorepar-onderdelen voor bijna alle in Nederland rijdende auto’s

ONZE BELOFTE

Eurorepar Car Service doet u 6 beloftes. Deze beloftes zijn de kernwaarde van onze garages. Hiermee willen wij een langdurige relatie met u opbouwen. Lees hieronder wat onze beloftes zijn.

beloften